GOL.GE Forum: LIVE არ უჩვენებს - GOL.GE Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

LIVE არ უჩვენებს

#1 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   I me mine Icon

  • Newbie
  • Pip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 7
  • რეგისტრაცია: 16-June 07

Posted 25 August 2007 - 07:10 PM

მედია პლეერის ჩართვის დროს მიწერს ასეთ რაღაცას, არა და ავოეზე ლაივი ჩვეულებრივად მუშაობს . ხომ არ მირჩევთ რამეს იქნებ რამე პარამეტრებია შესაცვლელი?

0xC00D11B3: Encountered a network problem
Windows Media Player encountered a network problem. You may encounter this error message for one of the following reasons:

The server is down or busy. Try connecting to the server again later.
You are not connected to the local area network (LAN) or to the Internet. Connect to the network or Internet, and then try again.
The proxy server settings for the Player are not configured properly. Verify that your proxy settings are correct, and then try again.
To verify your proxy server settings
On the Tools menu, click Options, click the Network tab, and then verify your settings in the Streaming proxy settings area.
Note

If you do not know what your proxy server settings should be, on the Network tab, select a protocol, click Configure, and then select Autodetect proxy settings or Use proxy settings of the Web browser (available for HTTP protocol only).
If you are connected to the Internet through a dial-up connection, you may not be able to choose the proxy server. For more information, consult your Internet service provider or network administrator.
Error ID = 0xC00D11B3, Condition ID = 0x00000000

0

#2 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   Google.com Icon

  • PipPipPipPipPipPip
  • ჯგუფი: Moderators
  • პოსტები: 6931
  • რეგისტრაცია: 10-February 06

Post icon  Posted 25 August 2007 - 09:53 PM

მედია ფლეერი ვერ უშვებს ლაივში ფაილის ფორმატების ნახევარზე მეტს...
VLC ან GOM დააყენე...

smile.gif.

0

#3 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   I me mine Icon

  • Newbie
  • Pip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 7
  • რეგისტრაცია: 16-June 07

Posted 25 August 2007 - 11:58 PM

შენ თვითონ რომელი ფლეერით უყურებ თვითონ გოლჯიზე? გადმოვიწერე VLC და GomPlayer ი მაგრამ სამწუხაროდ ვერაფერი გავუგე :-(
0

#4 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   Google.com Icon

  • PipPipPipPipPipPip
  • ჯგუფი: Moderators
  • პოსტები: 6931
  • რეგისტრაცია: 10-February 06

Post icon  Posted 26 August 2007 - 06:12 AM

GOM Player Default-ზე დააყენე სისტემისთვის...
მერე პირდაპირ მაგით გახსნის...
ან კოდეკების კრებული გადმოწერე და დააყენე...

0

#5 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   I me mine Icon

  • Newbie
  • Pip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 7
  • რეგისტრაცია: 16-June 07

Posted 26 August 2007 - 03:52 PM

Add or remove programs ში რომ დეფაულტის ასრჩევია მანდ მხოლოდ 2 - media player და real player ია , ახალს ვერ დაამატებ . გომსაც თავის პარამეტრებში დეფაულტ ფლეერად არჩევის დაყენება ვერ უპოვე. არსებობს კიდე სხვა ვარიანტი? happyend.gif
0

#6 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   I me mine Icon

  • Newbie
  • Pip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 7
  • რეგისტრაცია: 16-June 07

Posted 26 August 2007 - 07:37 PM

ისე მანდ მემგონი გომპლეერი არაფერ შუაშია (url ში რო ვსვავ მისამართს მაინც ვერ ხსნის) ნეტვორკის პარამეტრების დაყენებაა საჭირო კონკრეტული სერვერისთვის..მიდი და გაიგე mdaa.gif
0

#7 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   Google.com Icon

  • PipPipPipPipPipPip
  • ჯგუფი: Moderators
  • პოსტები: 6931
  • რეგისტრაცია: 10-February 06

Posted 30 August 2007 - 02:02 AM

არაფრის დაყენება არარის საჭირო...
მედია ფლეერი ურევს...

0

#8 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   I me mine Icon

  • Newbie
  • Pip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 7
  • რეგისტრაცია: 16-June 07

Posted 30 August 2007 - 02:39 AM

დაუშვათ მედია პლეერი ურევს, გომპლეერში რო ურლს მისამართს ვსვავ იგივე რატო ემართება? lapa.gif
0

#9 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   Google.com Icon

  • PipPipPipPipPipPip
  • ჯგუფი: Moderators
  • პოსტები: 6931
  • რეგისტრაცია: 10-February 06

Post icon  Posted 30 August 2007 - 12:15 PM

QUOTE(I me mine @ Aug 30 2007, 02:39 AM)
დაუშვათ მედია პლეერი ურევს, გომპლეერში რო ურლს მისამართს ვსვავ იგივე რატო ემართება? lapa.gif
View Post


შენ რა მისამართს იღებ...
ზუსტი მისამართი უნდა ჩასვა ფაილის იქნება თუ სტრიმის...
ftp://-ზე იწყება ზუსტი მისამართები და შენ შემდეგ ინდექსი http://-თი უნდა შეუცვალო და პრობლემა არ იქნება...

0

#10 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   I me mine Icon

  • Newbie
  • Pip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 7
  • რეგისტრაცია: 16-June 07

Posted 01 September 2007 - 09:28 PM

ftp://-ზე იწყება ზუსტი მისამართები და შენ შემდეგ ინდექსი http://-თი უნდა შეუცვალო

ერთი მაგალითი მაინც დამიწერე, მაგ: ეხო მოოსკვი..(ხო მართლა მადლობა დახმარებისთვის)
0

#11 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   Google.com Icon

  • PipPipPipPipPipPip
  • ჯგუფი: Moderators
  • პოსტები: 6931
  • რეგისტრაცია: 10-February 06

Posted 01 September 2007 - 10:45 PM

შენ რადიოს ან ტელევიზიის სტრიმი თუ გინდა ეგენი mms://-ით იწყება...
VLC ჯობია მაგ შემთხვევაში...

0

#12 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   Google.com Icon

  • PipPipPipPipPipPip
  • ჯგუფი: Moderators
  • პოსტები: 6931
  • რეგისტრაცია: 10-February 06

Posted 01 September 2007 - 10:48 PM

მაგალითად VLC-ს გახსნი და ოპციებში აირჩევ Open Stream და იქ ჩაწერე mms://213.157.196.86/Radio_Na_7_Holmah და გახსნის...

0

#13 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   I me mine Icon

  • Newbie
  • Pip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 7
  • რეგისტრაცია: 16-June 07

Posted 28 September 2007 - 08:44 PM

QUOTE(Google.com @ Sep 1 2007, 09:48 PM)
მაგალითად  VLC-ს  გახსნი  და  ოპციებში  აირჩევ  Open Stream  და  იქ  ჩაწერე  mms://213.157.196.86/Radio_Na_7_Holmah  და  გახსნის...
View Post



არ დამიწერია მაგრამ სამწუხაროდ მაინც არ აჩვენებს. მაინტერესებს რომელ კოდეკებს ხმარობ ? (თუ საერთოდ მაგის ბრალია)
0

#14 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   ikka Icon

  • Member
  • PipPip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 11
  • რეგისტრაცია: 28-February 07

Posted 28 January 2008 - 08:23 PM

არ უჩვენებს ლაივი ნტვ პლიუსი და იქნებ ვინმემ დაწეროთ როგორ უნდა ჩავრთო..
0

#15 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   baxti Icon

  • Newbie
  • Pip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 1
  • რეგისტრაცია: 19-February 08

Posted 23 February 2008 - 07:20 PM

ვინმემ იცი რატო არ უჩვენებს ნტვ პლუსი თუ იცით დაწერეთ ყველა კოდეკით ვცადე და არცერთმა არ გახსნა
0

#16 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   ikka Icon

  • Member
  • PipPip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 11
  • რეგისტრაცია: 28-February 07

Posted 28 March 2008 - 03:15 PM

რატო არ უჩვენებს ნტვ პლიუსი? რამდენი ხანია გათიშულია და ვინმემ დაწერეთ რა!!!
0

#17 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   whitenigger Icon

  • Member
  • PipPip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 10
  • რეგისტრაცია: 12-April 08

Posted 13 April 2008 - 08:50 PM

http://whiteniggers.ucoz.com/load/
0

#18 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   ikka Icon

  • Member
  • PipPip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 11
  • რეგისტრაცია: 28-February 07

Posted 14 May 2008 - 08:52 PM

არავინ არ იცით რატო არ უჩვენებს ნტვ პლიუსი?
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 მომხმარებელი ათვალიერებს ამ თემას
0 მომხმარებელი, 1 სტუმარი, 0 ანონიმური მომხმარებელი