GOL.GE Forum: visual studio - GOL.GE Forum

Jump to content

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

visual studio

#1 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   gnome Icon

  • Loading...Please Wait...
  • PipPipPip
  • ჯგუფი: Members
  • პოსტები: 178
  • რეგისტრაცია: 16-October 05

Posted 16 October 2005 - 10:13 PM

სად ვიშოვო visual studio :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
0

#2 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   giorgi2282 Icon

  • Member
  • PipPip
  • ჯგუფი: Members
  • პოსტები: 54
  • რეგისტრაცია: 17-September 05

Posted 17 October 2005 - 02:34 PM

რომელი ვერსია გინდა?
0

#3 Guest_Wrong_Mail_*

  • ჯგუფი: Guest

Posted 19 October 2005 - 08:56 PM

აუ მეც მინდა ნებისმიერიიი
0

#4 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   giorgi Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • ჯგუფი: Members
  • პოსტები: 336
  • რეგისტრაცია: 12-February 04

Posted 19 October 2005 - 09:13 PM

razea eg programa?
0

#5 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   Rudolf_Abel Icon

  • Super Member
  • PipPipPipPip
  • ჯგუფი: Members
  • პოსტები: 1345
  • რეგისტრაცია: 10-November 05

Posted 10 November 2005 - 11:45 PM

http://gol.ge -ზე არის პროგრამებში Ves Visual Studio მაგ კომპლექტში არის Visual Studio 6.0 +Servise Pack 6
Find error :P
//how to clean L2 Cache
void CleanL2(int size)
{
//Cleaning L2
for(int i=0;i<size;i++)
{
__asm { nop}
}
}
0

#6 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   Wolfgang V-91 Icon

  • _PREDATOR_
  • PipPipPipPip
  • ჯგუფი: Members
  • პოსტები: 1596
  • რეგისტრაცია: 16-September 05

Posted 19 November 2005 - 10:03 PM

ხო მეც ვნახე
All the good rappers are big (Big Daddy Kane, Big L, Notorious B.I.G, Big Pun) and all the SHITTY rappers are little (Lil Wayne, Lil Flip, Lil Shit, Young Money).
0

#7 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   ViruS_ Icon

  • Member
  • PipPip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 40
  • რეგისტრაცია: 21-November 05

Posted 22 November 2005 - 02:14 AM

იცით ვინმემ VB.Net 2003 იგივე Visual Basic Net, თუ იცით კითხვა მაკ ერთი
www.shemo.ge
0

#8 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   giorgi2282 Icon

  • Member
  • PipPip
  • ჯგუფი: Members
  • პოსტები: 54
  • რეგისტრაცია: 17-September 05

Posted 22 November 2005 - 06:41 PM

ესაა ბოლო ვერსია Visual Studio 2005 ის
http://gol.ge/index....t&filter=4.10.9
0

#9 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   Rudolf_Abel Icon

  • Super Member
  • PipPipPipPip
  • ჯგუფი: Members
  • პოსტები: 1345
  • რეგისტრაცია: 10-November 05

Posted 23 November 2005 - 03:22 AM

QUOTE(ViruS_ @ Nov 22 2005, 01:14 AM)
იცით ვინმემ VB.Net 2003 იგივე Visual Basic Net, თუ იცით კითხვა მაკ ერთი
View Post


ველოდები შენს შეკითხვას! smile.gif
Find error :P
//how to clean L2 Cache
void CleanL2(int size)
{
//Cleaning L2
for(int i=0;i<size;i++)
{
__asm { nop}
}
}
0

#10 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   ViruS_ Icon

  • Member
  • PipPip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 40
  • რეგისტრაცია: 21-November 05

Posted 24 November 2005 - 12:07 AM

QUOTE(Rudolf_Abel @ Nov 23 2005, 11:22 AM)
ველოდები შენს შეკითხვას! smile.gif
View Post




ეკრანი როგორ გამოვაჩინო პროექტში და Print Screen როგორ გავაკეთო პროგრამიდან ხო არ იცი?
www.shemo.ge
0

#11 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   Rudolf_Abel Icon

  • Super Member
  • PipPipPipPip
  • ჯგუფი: Members
  • პოსტები: 1345
  • რეგისტრაცია: 10-November 05

Posted 25 November 2005 - 01:43 PM

QUOTE(ViruS_ @ Nov 23 2005, 11:07 PM)
ეკრანი როგორ გამოვაჩინო პროექტში და Print Screen როგორ გავაკეთო პროგრამიდან ხო არ იცი?
View Post


უფრო დეტალურა ამიხსენი თორემ ვერ გავიგე რას გულისხმობ, ეკრანის გამოჩენა როგორ? შენ გინდა დაწერო პროგრამა როგორც ვინდის ეკრანული ლუპა? თუ რას გულისხმობ მაინც ვერ მივხვდი, Print Screen რაც ეხება email-ი გამომიგზავნე და მზა პროექტსაც გამოგიგზავნი და ახსნა განმარტებასაც
Find error :P
//how to clean L2 Cache
void CleanL2(int size)
{
//Cleaning L2
for(int i=0;i<size;i++)
{
__asm { nop}
}
}
0

#12 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   ViruS_ Icon

  • Member
  • PipPip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 40
  • რეგისტრაცია: 21-November 05

Posted 26 November 2005 - 01:31 AM

QUOTE(Rudolf_Abel @ Nov 25 2005, 09:43 PM)
უფრო დეტალურა ამიხსენი თორემ ვერ გავიგე რას გულისხმობ, ეკრანის გამოჩენა როგორ? შენ გინდა დაწერო პროგრამა როგორც ვინდის ეკრანული ლუპა? თუ რას გულისხმობ მაინც ვერ მივხვდი, Print Screen რაც ეხება email-ი გამომიგზავნე და მზა პროექტსაც გამოგიგზავნი და ახსნა განმარტებასაც
View Post




ჩემი E-mail: ViruS_X@xaker.ru არის კაცურად გამომიგზავნე Print Screen -is პროექტი.. ეკრანზე რასაც ხედავ ვიდეო ფაილად ხო არ იცი როგორ ჩავიცერო, მე გავაკეთე რაღაც მასეტი მაგრამ არ ვარგა იმიტომ რომ დიდ Ozu-s(operatiuls) ითხოვს ,და ჩედავს ჩაწერისას,ტუ გაკ რამე აეტი პროექტი კაცურად ისიც გამომიგზავნე
www.shemo.ge
0

#13 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   Mr.Anderson Icon

  • Newbie
  • Pip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 6
  • რეგისტრაცია: 21-November 05

Posted 26 November 2005 - 03:23 PM

Dges davakene VS 2005 da caan sakaipo ramea vidze gobia 2003,
da kidev gasagebadaa ganlagebuli punkciebi ganlagebuli.
Me kitxva makvs aseti me tviton Microsoftis VC++.net shi vmushaob,
xolo chemi megobari ki Borlandshi. Vinc icis riti gansxvavdeba bilderi
studiosgan? Da ra uketesi an uaresi mxareebi akvt am naborebs?
Tinastar gixdit madlobas Mr.Anderson
0

#14 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   Rudolf_Abel Icon

  • Super Member
  • PipPipPipPip
  • ჯგუფი: Members
  • პოსტები: 1345
  • რეგისტრაცია: 10-November 05

Posted 26 November 2005 - 07:41 PM

QUOTE(ViruS_ @ Nov 26 2005, 12:31 AM)
ჩემი E-mail: ViruS_X@xaker.ru არის კაცურად გამომიგზავნე Print Screen -is პროექტი.. ეკრანზე რასაც ხედავ ვიდეო ფაილად ხო არ იცი როგორ ჩავიცერო, მე გავაკეთე რაღაც მასეტი მაგრამ არ ვარგა იმიტომ რომ დიდ Ozu-s(operatiuls) ითხოვს ,და ჩედავს ჩაწერისას,ტუ გაკ რამე აეტი პროექტი კაცურად ისიც გამომიგზავნე
View Post


ეკრანს რაც ეხება მე ეგეთი რაგაც გაკეტებული მაქვს მაგრამ სხვანაირად უბრალოდ დავწერე პროგრამა რომელიც რაღაც დროის ინტერვალში უღებდა ეკრანს ფოტოს და მერე ინახავდა ამ ფოტოს დისკზე შემდეგ კი ამ ფოროების საშუალებით შევქმენი ვიდეო ფაილი მაგრამ როგორც ასეთი რომ ეგრევე ვიდეო ფაილში ჩამეწერა ეგეთი რამე არ გამიკეთებია დი სიმართლე გითხრა არც მიცდია ვნახავ რისი გაკეთება შეიძლება მემგონი საჩალიჩო იქნე ბა ამითომ ვერ შეგპირდები რომ ყველაფერს უცბათ იქნება, ხოლო შეპირებულ პროექტს კი გამოგიგზავნი
Find error :P
//how to clean L2 Cache
void CleanL2(int size)
{
//Cleaning L2
for(int i=0;i<size;i++)
{
__asm { nop}
}
}
0

#15 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   Rudolf_Abel Icon

  • Super Member
  • PipPipPipPip
  • ჯგუფი: Members
  • პოსტები: 1345
  • რეგისტრაცია: 10-November 05

Posted 26 November 2005 - 08:17 PM

QUOTE(Mr.Anderson @ Nov 26 2005, 02:23 PM)
Dges davakene VS 2005 da caan sakaipo ramea vidze gobia 2003,
da kidev gasagebadaa ganlagebuli punkciebi ganlagebuli.
Me kitxva makvs aseti me tviton Microsoftis VC++.net shi vmushaob,
xolo chemi megobari ki Borlandshi. Vinc icis riti gansxvavdeba bilderi
studiosgan? Da ra uketesi an uaresi mxareebi akvt am naborebs?
                                      Tinastar gixdit madlobas Mr.Anderson
View Post


ვერ გავიგე რას გულისხმობ მაგრამ შენ თუ გულისხმობ Borland-ის და Microsoft-ის .NET-ისთვის შექმნილ პაკებეს შორის განსხვავებას შემიძლია გითხრა მარტო ის რომ განსხვავება პროგრამირების ენების კრებულშია და კომპილატორებში ესეიგი როცა ხდება პროგრამის კომპილირება გამოიყენება რომელიმე პროგრამირები ენის კომპილიატორი და იმის მიხედტით .NET-ის ვირტუალურ მანქანასთან ურთიერთობა და ასევე განსხვავებაა ინტერფეისებში, მაგალითად შენ რომ დაწერ პროგრამას და გაუკეთებ მას კომპილირებას Delphi .NET-ზე იმ პროგრამის კომპილირება ხდება Object Pascal -ის კომპილიატორი გამოყენებით და პროგრამაში .NET-ის ვირტუალურ მანქანასთან ურთიერთობის კოდებიც იდება Object Pascal -ის კომპილიატორის კომპილირების სპეციფიკის მიხედვით, ხოლო დანარჩენი იგივეა რადგან .NET Framework-ი .NET Framework-ია ყველა პროგრამირების ენისთვის, ხოლო რაც შეეხება C++, Microsoft Visual C++ -ი უფრო ორიენტირებულია Intel-ის პროცესორებისთვის ამიტომ Visual C++ -ზე კომპილირებული პროგრამები Intel-ის პროცესორებზე უფოეფეცტურია ვიდრე AMD-ზე და ასევე Intel-ის პროცესორებზე უფრო ეფექტურია ვიდრე Borland C++ -ზე კომპილირებული პროგრამები რადგან Borland-ი ცდილობს იყოს ნეიტრალური მაგრამ ასე არ გამოდი იმიტომ რომ AMD და Intel -ის პროცესორები იმდენად განსხვავდებიან ერთმანეთისგან რომ ორივესთვის შექმნა ისესწრაფი კომპილიატორი შეუზლებელია ტოეს შექმნა ისეთი კომპილიატორი რომელზე კომპილირებული პროგრამები ორევეზე სწრაფად და კარგად იმუსავებდა შეუძლებელია, მაგრამ ზატო Borland C++ -ზე კომპილირებული პროგრამები AMD-ზე უფრო ეფექტური ვიდრე Visual C++ -ზე კომპილირებული პროგრამები, დანარჩენი განსხვავებები კიდევ ბევია მაგრამ ყველაზე გამოსაჩენი ეხება ASP .NET -ს, ASP .NET -ი საერთოდ იქმნება ან Visual Basic .NET (ჩემი საყვარელი პროგრამირების ენა smile.gif ) ან C# .NET -ზე რისი შესაზლებლობაც Borland-ის პროდუქტებს არ გააჩნიათ (რამდენადაც მე ვიცი რადგან მე Delphi 8 .NET-თან მიმუშავია და მას ასეთი შესაძლებლობა არ აქვს ხოლო რაც შეეხება Borland-ის სხვა პროდუქტებს არ ვიცი შეიძლება რომელიმეს აქვს ასეთი შესაძლებლობა ან შეიძლება ეხლა გამოუშვა რამე ახალი)
Find error :P
//how to clean L2 Cache
void CleanL2(int size)
{
//Cleaning L2
for(int i=0;i<size;i++)
{
__asm { nop}
}
}
0

#16 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   ViruS_ Icon

  • Member
  • PipPip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 40
  • რეგისტრაცია: 21-November 05

Posted 27 November 2005 - 01:04 AM

QUOTE(Rudolf_Abel @ Nov 27 2005, 03:41 AM)
ეკრანს რაც ეხება მე ეგეთი რაგაც გაკეტებული მაქვს მაგრამ სხვანაირად უბრალოდ დავწერე პროგრამა რომელიც რაღაც დროის ინტერვალში უღებდა ეკრანს ფოტოს და მერე ინახავდა ამ ფოტოს დისკზე შემდეგ კი ამ ფოროების საშუალებით შევქმენი ვიდეო ფაილი მაგრამ როგორც ასეთი რომ ეგრევე ვიდეო ფაილში ჩამეწერა ეგეთი რამე არ გამიკეთებია დი სიმართლე გითხრა არც მიცდია ვნახავ რისი გაკეთება შეიძლება მემგონი საჩალიჩო იქნე ბა ამითომ ვერ შეგპირდები რომ ყველაფერს უცბათ იქნება, ხოლო შეპირებულ პროექტს კი გამოგიგზავნი
View Post




კაცურად Print Screen --ის პროექტი გამომიგზავნე ViruS_X@xaker.ru
www.shemo.ge
0

#17 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   Rudolf_Abel Icon

  • Super Member
  • PipPipPipPip
  • ჯგუფი: Members
  • პოსტები: 1345
  • რეგისტრაცია: 10-November 05

Posted 27 November 2005 - 04:04 AM

QUOTE(ViruS_ @ Nov 27 2005, 12:04 AM)
კაცურად Print Screen --ის პროექტი გამომიგზავნე  ViruS_X@xaker.ru
View Post


ფოსტაზე გამოგიგზავნე მაგრამ ვინიცობაა და არ მოვიდეს აქაც დავტოვებ,
ეს WinAPI ფუნქციების საშუალებით უღებს სუტათს ეკრანს და გამოაქვს Image1-ში, Print Screen კი როგორც ვიცით ბუფერში უკეთებს კოპირებას შენც იმენა ეგ თუ გინდა მაშინ შექმენი რამე ახალი Command-ი და ჩაუწერე
Clipboard.SetData(GetScreenSnapshot(0))
ან
Set GetPic = New GetDesctopPic_Class
Clipboard.SetData(GetScreenSnapshot(0))

და შესაბამისად თუ ფოტოს დისკზე შენახვაც გინდა
SavePicture (GetScreenSnapshot(0)), "FileName"
ან
SavePicture (GetPic.GetScreenSnapshot(0)), "FileName"
ეს რათქმა უნდა იმ შემთხვევაში თუ იყენებ Class-ს

Find error :P
//how to clean L2 Cache
void CleanL2(int size)
{
//Cleaning L2
for(int i=0;i<size;i++)
{
__asm { nop}
}
}
0

#18 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   Rudolf_Abel Icon

  • Super Member
  • PipPipPipPip
  • ჯგუფი: Members
  • პოსტები: 1345
  • რეგისტრაცია: 10-November 05

Posted 27 November 2005 - 04:07 AM

QUOTE(ViruS_ @ Nov 27 2005, 12:04 AM)
კაცურად Print Screen --ის პროექტი გამომიგზავნე  ViruS_X@xaker.ru
View Post



Find error :P
//how to clean L2 Cache
void CleanL2(int size)
{
//Cleaning L2
for(int i=0;i<size;i++)
{
__asm { nop}
}
}
0

#19 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   ViruS_ Icon

  • Member
  • PipPip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 40
  • რეგისტრაცია: 21-November 05

Posted 27 November 2005 - 12:25 PM

QUOTE(Rudolf_Abel @ Nov 27 2005, 12:04 PM)
ფოსტაზე გამოგიგზავნე მაგრამ ვინიცობაა და არ მოვიდეს აქაც დავტოვებ,
ეს  WinAPI ფუნქციების საშუალებით უღებს სუტათს ეკრანს და გამოაქვს Image1-ში, Print Screen კი როგორც ვიცით ბუფერში უკეთებს კოპირებას შენც იმენა ეგ თუ გინდა მაშინ შექმენი რამე ახალი Command-ი და ჩაუწერე
                      Clipboard.SetData(GetScreenSnapshot(0))
ან
                      Set GetPic = New GetDesctopPic_Class
                Clipboard.SetData(GetScreenSnapshot(0)) 

და შესაბამისად თუ ფოტოს დისკზე შენახვაც გინდა
                      SavePicture (GetScreenSnapshot(0)), "FileName"
ან
                    SavePicture (GetPic.GetScreenSnapshot(0)), "FileName"
ეს რათქმა უნდა იმ შემთხვევაში თუ იყენებ Class-ს
View Post




მადლობა!
ვსინჯავ ახლავე
www.shemo.ge
0

#20 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   ViruS_ Icon

  • Member
  • PipPip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 40
  • რეგისტრაცია: 21-November 05

Posted 27 November 2005 - 12:55 PM

Rudolf_Abel
მადლობა მივიგე
ეს კარგი პროექტტი ჩანს მაგრამ მე ვერ ვეკენებ იმიტომ რომ მე ვმუსჰაობ Visual basic Net 2003-ში ეს კი visual basic 6.0 (მოკლედ დზველიი ვერსიაში)-ში დაცერილი ვერსიაა და ვერც Vისუალ სტუდიო 2003 გახსნა სრულკოპილად ერორების გარეშე და ვერც Visual studio 2005 -მა . ამ ვესიებში გაკეტებული პროექტი ხომ არ გაქვს?
www.shemo.ge
0

#21 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   Mr.Anderson Icon

  • Newbie
  • Pip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 6
  • რეგისტრაცია: 21-November 05

Posted 27 November 2005 - 02:00 PM

Rudolf Abels.
Thank you! Didi madloba me minda davicko Qt-s stavla imedia tu ramea ak shemecleba davsva kitxvebi! Kidev ertxel madloba
da rogorc itkvian LEVEL UP-obas gisurveb.
0

#22 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   Rudolf_Abel Icon

  • Super Member
  • PipPipPipPip
  • ჯგუფი: Members
  • პოსტები: 1345
  • რეგისტრაცია: 10-November 05

Posted 28 November 2005 - 09:29 PM

QUOTE(ViruS_ @ Nov 27 2005, 11:55 AM)
Rudolf_Abel
მადლობა მივიგე
ეს კარგი პროექტტი ჩანს მაგრამ მე ვერ ვეკენებ იმიტომ რომ მე ვმუსჰაობ Visual basic Net 2003-ში ეს კი visual basic 6.0 (მოკლედ დზველიი ვერსიაში)-ში დაცერილი ვერსიაა და ვერც Vისუალ სტუდიო 2003 გახსნა სრულკოპილად ერორების გარეშე და ვერც Visual studio 2005 -მა .  ამ ვესიებში გაკეტებული პროექტი ხომ არ გაქვს?
View Post


მერე აქმდე სად იყავი შე კაიკაცო Visual Basic .NET 2003 ჩემი საყვარელი პროგრამირების ენაა უბრალოდ უმეტესად VB 6 -ზე ვწერ ხოლმე რადგან .NET Framework ის ვირტუალური მანქანა ყველას არ უყენია ამიტომ მიწევს ვწერო პროგრამები Win32-ისთვის (განსაკუთრებით საქმე ვირუსებს თუ ეხება smile.gif ).
OK პრობლემა არაა მაგ პროექტს გადაგითარგმნი Visual Basic .NET -ისთვის და გამოგიგზავნი
Find error :P
//how to clean L2 Cache
void CleanL2(int size)
{
//Cleaning L2
for(int i=0;i<size;i++)
{
__asm { nop}
}
}
0

#23 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   ViruS_ Icon

  • Member
  • PipPip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 40
  • რეგისტრაცია: 21-November 05

Posted 29 November 2005 - 03:55 PM

QUOTE(Rudolf_Abel @ Nov 29 2005, 05:29 AM)
მერე აქმდე სად იყავი შე კაიკაცო Visual Basic .NET 2003 ჩემი საყვარელი პროგრამირების ენაა უბრალოდ უმეტესად VB 6 -ზე ვწერ ხოლმე რადგან .NET Framework ის ვირტუალური მანქანა ყველას არ უყენია ამიტომ მიწევს ვწერო პროგრამები Win32-ისთვის (განსაკუთრებით საქმე ვირუსებს თუ ეხება smile.gif ).
OK პრობლემა არაა მაგ პროექტს გადაგითარგმნი  Visual Basic .NET -ისთვის და გამოგიგზავნი
View Post




ძალიან კარგი
იმედია დაწერ მაგ პროგრამას VB.net 2003 თუ დაწერ კაცურად შემატკობია ან E-Mail-ze gamomigzavne . მადლობა წინაწარ smile.gif
www.shemo.ge
0

#24 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   cool_natali_cool Icon

  • Member
  • PipPip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 25
  • რეგისტრაცია: 28-November 05

Posted 02 December 2005 - 02:28 PM

ნებისმიერ პროგრამისტს ექნება. მეც მაქვს... ტუ გინდა გათხოვებ.no problem
0

#25 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   Rudolf_Abel Icon

  • Super Member
  • PipPipPipPip
  • ჯგუფი: Members
  • პოსტები: 1345
  • რეგისტრაცია: 10-November 05

Posted 04 December 2005 - 12:12 AM

QUOTE(ViruS_ @ Nov 29 2005, 02:55 PM)
ძალიან კარგი
იმედია დაწერ მაგ პროგრამას VB.net 2003 თუ დაწერ კაცურად შემატკობია ან E-Mail-ze gamomigzavne . მადლობა წინაწარ smile.gif
View Post


იზვინი ჯიგარო ამდენი ხანი რომ ვერ გამოგიგზავნე, უბრალოდ სამუშაოზე ვარ მაგარი დატვირული ჩემი თანამშრომელი ცუდად გახდა და მთერლი კვირა ორი ლექრორის ლექციებს ვატარებდი, რაც სჰეეხება პროექტს გადავთარგმნე მაგრამ რაგაც ტიპთან შემექმნა პრობლება და რაღაცა არ მოსწონდა და იმიტომ არ გამოგიგზავნე თან ისეთი დაღლილი ვიყავი იმის თავი ნაგდად არ მქონდა რომ იმაზე მაჩალიჩა რა ან მოსწონდა და ტვინი მჭყლეტა იმიტომ თავი გავანებე და ჯერ არ მომიკიდია ხელი მაგრამ ერთი მხრივ პირობა შევასრულე პროექტი გადაგითარგმნე სინტაქსისთან პრობლემა აღარ აქვს უბრალოდ სურათის აღებისას იქმნება პრობლემა ინენა სურათის ტიპი არ მოსწონს (უფორ სწორედ API-ის ბრზანება რომ ეგზავნება ის თავისთავად სურათს აბრუნებს ხოდა VB .NET -საც ზუსტად იმ სურათის(დაბრუნებულუ ინფორმაციის) ტიფი არ მოსწონს და მაგაზე აშიბკას მიგდებს ხოლო სინტაქსისთან პრობლემა არ არის, მაგრამ ესეთ პროექტს ხომ არ გამოგიგზავნი რომ არ მუშაობს ეგეთი პროექტი ხომ შენც გაქვს smile.gif
და საერთოდ სიკეტეს თუ ვაკეთებ იმას მარილიც უნადა მოეყაროს ხომ არი ასე?
Find error :P
//how to clean L2 Cache
void CleanL2(int size)
{
//Cleaning L2
for(int i=0;i<size;i++)
{
__asm { nop}
}
}
0

#26 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   ViruS_ Icon

  • Member
  • PipPip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 40
  • რეგისტრაცია: 21-November 05

Posted 04 December 2005 - 12:31 AM

QUOTE(Rudolf_Abel @ Dec 4 2005, 08:12 AM)
იზვინი ჯიგარო ამდენი ხანი რომ ვერ გამოგიგზავნე, უბრალოდ სამუშაოზე ვარ მაგარი დატვირული ჩემი თანამშრომელი ცუდად გახდა და მთერლი კვირა ორი ლექრორის ლექციებს ვატარებდი, რაც სჰეეხება პროექტს გადავთარგმნე მაგრამ რაგაც ტიპთან შემექმნა პრობლება და რაღაცა არ მოსწონდა და იმიტომ არ გამოგიგზავნე თან ისეთი დაღლილი ვიყავი იმის თავი ნაგდად არ მქონდა რომ იმაზე მაჩალიჩა რა ან მოსწონდა და ტვინი მჭყლეტა იმიტომ თავი გავანებე და ჯერ არ მომიკიდია ხელი მაგრამ ერთი მხრივ პირობა შევასრულე პროექტი გადაგითარგმნე სინტაქსისთან პრობლემა აღარ აქვს უბრალოდ სურათის აღებისას იქმნება პრობლემა ინენა სურათის ტიპი არ მოსწონს (უფორ სწორედ API-ის ბრზანება რომ ეგზავნება ის თავისთავად სურათს აბრუნებს ხოდა VB .NET -საც ზუსტად იმ სურათის(დაბრუნებულუ ინფორმაციის) ტიფი არ მოსწონს და მაგაზე აშიბკას მიგდებს ხოლო სინტაქსისთან პრობლემა არ არის, მაგრამ ესეთ პროექტს ხომ არ გამოგიგზავნი რომ არ მუშაობს ეგეთი პროექტი ხომ შენც გაქვს smile.gif
და საერთოდ სიკეტეს თუ ვაკეთებ იმას მარილიც უნადა მოეყაროს ხომ არი ასე?
View Post




არაფერი რის ბოდიშს მიხდი, თუ მოიცლი და გააკეთებ გამომიგზავნეsmile.gif
თუ არადა რამეს სხვას მოვიპიკრებ smile.gif
www.shemo.ge
0

#27 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   ViruS_ Icon

  • Member
  • PipPip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 40
  • რეგისტრაცია: 21-November 05

Posted 14 December 2005 - 01:55 AM

იკნებ მასცავლოთ API funqciebis gareshe rogor gamovrto kompiuteri (Shut down) da rogor mivce restart-i?

www.shemo.ge
0

#28 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   ViruS_ Icon

  • Member
  • PipPip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 40
  • რეგისტრაცია: 21-November 05

Posted 15 December 2005 - 08:41 PM

Rudolf_Abel: მადლობა ზუსტად ის არის რაც მინდოდა XP და 2003
www.shemo.ge
0

#29 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   ViruS_ Icon

  • Member
  • PipPip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 40
  • რეგისტრაცია: 21-November 05

Posted 15 December 2005 - 10:47 PM

Rudolf_Abel: Setup.exe - proeqtebs ra programashi aketeb???
InstalShield -s xom ar xmarob shemtxvevit??
www.shemo.ge
0

#30 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   ViruS_ Icon

  • Member
  • PipPip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 40
  • რეგისტრაცია: 21-November 05

Posted 19 December 2005 - 07:38 PM

Rudolf_Abel:მადლობა დახმარებისთვის
www.shemo.ge
0

#31 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   Mr.Anderson Icon

  • Newbie
  • Pip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 6
  • რეგისტრაცია: 21-November 05

Posted 07 January 2006 - 03:31 PM

Xalxo me aseti kitxva maks.(VC++ 2005) AnimateWindow()-s gashveba
rogor unda MFC-shi standartul Win32 bez problem midis
Win32 sample:
AnimateWindow(hWnd,5000,AW_SLIDE|SW_SHOW);
xolo igives vaketeb MFC-shi
m_pMainWnd->AnimateWindow(5000,AW_SLIDE|SW_SHOW);
da ra midis. tu vinmem icis rashi problema plz daceret. Vici rom cota suleluria magram sascrapod mchirdeba

0

#32 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   kerka Icon

  • www.kerkuna.piczo.com
  • PipPipPipPip
  • ჯგუფი: Members
  • პოსტები: 1585
  • რეგისტრაცია: 22-October 05

Posted 07 January 2006 - 03:36 PM

ლოოოოოოოოოლ მე მაქ ვიზუალ სტუდიო biggrin.gif მართლა კიარა wink.gif გიგი დელფი ხო გადაღეჭე ეხლა ეგ რაგაცა მოგინდა ჰო?biggrin.gif
You give little love and all comes back to you, la la la lalalala.... :)
0

#33 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   `WoW` Icon

  • Newbie
  • Pip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 5
  • რეგისტრაცია: 05-January 06

Posted 29 January 2006 - 12:23 AM

მე მაქვს პროგრამა როგორც რომელიც ვიდეო ფაილად აგცევს...
0

#34 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   `WoW` Icon

  • Newbie
  • Pip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 5
  • რეგისტრაცია: 05-January 06

Posted 29 January 2006 - 12:25 AM

me mchirdeba programa ro saiti gadmovicero mtlianad...
0

#35 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   geomaster Icon

  • Debuging -> GEOMASTER
  • PipPipPip
  • ჯგუფი: Members
  • პოსტები: 169
  • რეგისტრაცია: 26-December 05

Posted 29 January 2006 - 02:46 PM

`WoW` Teleport Pro yvelaze zveli mara yvelaze sakaifoooaa girchev am programas
PS : " ";
0

#36 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   Leo Freeman Icon

  • /_\ AbsoluteLy Flawless
  • PipPipPipPipPip
  • ჯგუფი: Members
  • პოსტები: 2104
  • რეგისტრაცია: 23-November 05

Posted 02 March 2006 - 05:34 AM

QUOTE(ViruS_ @ Nov 25 2005, 09:31 PM)
ჩემი E-mail: ViruS_X@xaker.ru არის კაცურად გამომიგზავნე Print Screen -is პროექტი.. ეკრანზე რასაც ხედავ ვიდეო ფაილად ხო არ იცი როგორ ჩავიცერო, მე გავაკეთე რაღაც მასეტი მაგრამ არ ვარგა იმიტომ რომ დიდ Ozu-s(operatiuls) ითხოვს ,და ჩედავს ჩაწერისას,ტუ გაკ რამე აეტი პროექტი კაცურად ისიც გამომიგზავნე
View Post


CAMSTUDIO პროგრამა რომლითაც ვიდეოთი უღებ ეკრანს ანუ როცა მუშაობ ვინდ-ში ეს პროგრამა გადაწერე და ამის საშუალებით გააკეთებ რასაც ამბობ ვიდეო ფაილებათ ჩაიწერ არ უნდა ბევრი წვალება wink.gif
LOTC
0

#37 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   ViruS_ Icon

  • Member
  • PipPip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 40
  • რეგისტრაცია: 21-November 05

Posted 26 March 2006 - 01:10 AM

QUOTE(leo_freeman @ Mar 2 2006, 01:34 PM)
CAMSTUDIO  პროგრამა რომლითაც ვიდეოთი უღებ ეკრანს ანუ როცა მუშაობ ვინდ-ში ეს პროგრამა გადაწერე და ამის საშუალებით გააკეთებ რასაც ამბობ ვიდეო ფაილებათ ჩაიწერ არ უნდა ბევრი წვალება wink.gif
View Post



მე მინდოდა რომ ცჰემი პროგრამიდან გადამეღო

www.shemo.ge
0

#38 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   irakli17_777 Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • ჯგუფი: Members
  • პოსტები: 134
  • რეგისტრაცია: 03-December 05

Posted 16 October 2006 - 07:21 PM

ვინმემ ხომ არ იცით QUICK BASIC-ის კომპილატორი საიდან გადმოვწერო?
ან QUICK BASIC-ის ფაილები
0

#39 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   Rudolf_Abel Icon

  • Super Member
  • PipPipPipPip
  • ჯგუფი: Members
  • პოსტები: 1345
  • რეგისტრაცია: 10-November 05

Posted 18 November 2006 - 01:10 AM

QUOTE(irakli17_777 @ Oct 16 2006, 06:21 PM)
ვინმემ ხომ არ იცით QUICK BASIC-ის კომპილატორი საიდან გადმოვწერო?
ან QUICK BASIC-ის ფაილები
View Post


მომენ ეგ ვისუალ სტუდიოს არ ეხება
ცალკე QUICK BASIC-ი არამგონია სადმე ითრიო MS-DOS-ის 6.0 ვესია გადმოწერე და იმას აქვს კომპლექტში QUICK BASIC-ი
Find error :P
//how to clean L2 Cache
void CleanL2(int size)
{
//Cleaning L2
for(int i=0;i<size;i++)
{
__asm { nop}
}
}
0

#40 მომხმარებელი არაა ფორუმზე   kabal Icon

  • Newbie
  • Pip
  • ჯგუფი: Newbie
  • პოსტები: 5
  • რეგისტრაცია: 13-January 07

Posted 14 January 2007 - 04:10 PM

ai basici

1. http://download.micr...f0af/Vs6sp6.exe
2. http://download.micr...837/VS6sp61.exe
3. http://download.micr...837/VS6sp62.exe
4. http://download.micr...837/VS6sp63.exe
5. http://download.micr...837/VS6sp64.exe
6. http://download.micr...837/VS6sp65.exe
7. http://download.micr...37/Vs6sp6S1.exe
8. http://download.micr...37/Vs6sp6S2.exe
0

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 მომხმარებელი ათვალიერებს ამ თემას
0 მომხმარებელი, 1 სტუმარი, 0 ანონიმური მომხმარებელი